de Cirkel | 45

de Cirkel | 45

Tijdschrift Zijnsoriëntatie

€15,00

€7,50

U bespaart €7,50 (50%)!

Inhoud:

Je kunt de kramp in één keer loslaten

Hans Knibbe vervolgt zijn serie artikelen over nondualiteit met de stelling dat we de ik-kramp in één keer kunnen loslaten en legt ook uit hoe we dat kunnen doen. Zijn beschrijving van deze directe route is bijzonder inspirerend en uitdagend. En dat terwijl het ten diepste helemaal geen lineaire ‘route’ ís…

Pas als je jezelf opheft, ben je er

In Cirkel 44 gaf Yola Claasen een heldere toelichting op verschillende kanten van de hechtingstheorie. In dit nummer volgt een niet minder heldere verbinding van deze materie met de praktijk van zijnsgeoriënteerde begeleiding.

Om niet

‘Devotie’ is een belangrijk begrip voor hen die een spiritueel pad volgen. En het roept in het psychologische vlak nogal wat op. Carla Sluijter belicht dit onderwerp op een eerlijke en heel persoonlijke manier.

De eerste resultaten

Het verslag van het onderzoek naar de effecten van Zijnsoriëntatie nadert zijn ontknoping. Lees het artikel van Paula van Lammeren en laat u verrassen door de resultaten. En door haar toelichting, waardoor ook voor de leek op wetenschappelijk gebied duidelijk wordt hoe deze resultaten tot stand komen.

Terugblik op de Maand van Zijnsoriëntatie

De maand van Zijnsoriëntatie is nog niet helemaal weg. Mariska Denayère geeft een terugblik op het geheel. Anne-Riet de Boer vertelt over het boeiende levenskunstgesprek met Nico Tydeman en Monique van Osch doet verslag van de in mei gehouden, en goed bezochte Netwerkdag.

En verder… drie columns

Na het lezen van Krijtenberg ben je als lezer even stil door dit ontroerende eerbetoon aan een overleden dierbare.

Columniste Aagje neemt ons mee in haar belevenissen op het gebied van de persoonlijke begeleiding bij het integreren van ‘het aanbod van de training’ in het dagelijks leven. Ze doet dit met veel humor en lichtheid.

Marieke ter Doest eert het ‘Huis van de Ouders’ en door haar aansprekende poëtische toon laat ze ons mee-ervaren hoe dat is.

ISSN:
1876-4967
Verschijningsjaar:
2012
Uitgeverij:
Stichting Zijnsoriëntatie
Aantal pagina’s:
100

Plaats een reactie