de Cirkel | Jaarabonnement

de Cirkel | Jaarabonnement

Je psyche leren begrijpen. Ontdekken wie je ten diepste bent. Leven in vrijheid, liefde en geluk. Je plek vinden in de wereld om je heen. Daar kun je alles over lezen in tijdschrift De Cirkel. In elk nummer: een verdiepend artikel van Hans Knibbe, boeiende interviews, bijdragen van leraren en andere auteurs over hun inzichten op het pad van Levenskunst, recensies van nieuwe boeken en prikkelende columns. Tijdschrift De Cirkel verschijnt twee keer per jaar en bevat zo’n 85 pagina’s.

€14,50 — €24,50

Gratis Verzending!

 

Abonnementsvormen

 • De Cirkel Digitaal: 2 nummers per jaar in een bladerbare onlineversie
  € 14,50 per kalenderjaar
 • De Cirkel Print: 2 nummers per jaar in de bus
  € 19,50 per kalenderjaar (incl. verzendkosten)
 • De Cirkel Compleet: 2 nummers per jaar in de bus én in een bladerbare onlineversie*
  € 24,50 per kalenderjaar (incl. verzendkosten)


* Compleet abonnees krijgen naar verwachting begin 2021 toegang tot het archief van alle tot nog toe verschenen Cirkels inclusief een trefwoordenregister zodat alle beschreven thema’s als meditatie, gezonde zelfliefde, Spirit, verlichting, integratie enz. makkelijk terug te vinden zijn.

De abonnementsvoorwaarden kunt u hier lezen.

Hieronder een korte impressie van de laatste Cirkel.

De Cirkel, nummer 61

In deze Cirkel het prachtige en belangrijke thema: Integratie. Want dáár gaat het tenslotte om op een pad van levenskunst. Hoe doe je dat integreren? Wat betekent Rusten in Zijn voor ons dagelijks leven? Hoe leef je je Spirit?

 • Hans Knibbe gaat in op deze vragen in zijn verdiepende openingsartikel ‘Integratie’
 • Je vrije aard realiseren is niet iets wat alleen op geestniveau gebeurt. Hart en buik doen ook mee, integratie gaat over het belichamen van vrijheid. Anne-Riet de Boer beschrijft op persoonlijk wijze hoe integratie eruit kan zien als je lichamelijke beperkingen hebt.
 • We zijn al verlicht, dat is het uitgangspunt van Zijnsoriëntatie. Hoe is die visie te integreren in hoe we met elkaar besluiten nemen? In een boeiend artikel neemt Marianne de Soet ons mee in de consentmethode, die wonderwel bij de visie lijkt aan te sluiten.
 • In het levendige interview ‘Overvloed wil uitgedeeld worden’ met leraar Marion Beugels vertelt ze openhartig over haar ontmoeting met Hans Knibbe en Zijnsoriëntatie. Ze wist meteen dat ze bij hem als leraar moest zijn, en dat gevoel is nooit overgegaan.
 • In het artikel Compassie en de realiteit van ons mens-zijn gaat Marleen Hin in op de vragen: Wat is compassie? Heb ik compassie voor mijzelf en anderen? Hoe werkt de menselijke neiging om lijden uit de weg te gaan? En wat betekent ‘de realiteit van ons mens-zijn’?